Συνέδρια – Σεμινάρια – Ημερίδες

 

Μυοσκελετικός Διαγνωστικός Υπέρηχος – MSK Diagnostic Ultrasound Course

ΑΘΗΝΑ, 13-14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, σε συνεργασία με τον Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό SonoSkills φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο και πρωτοποριακό σεμινάριο Μυοσκελετικού Διαγνωστικού Υπερήχου, στην Αθήνα στις 21-22 Νοεμβρίου 2020, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να μυηθούν στη θεωρητική και πρακτική εφαρμογή καθώς και τις δυνατότητες που παρέχει ο διαγνωστικός υπέρηχος του μυοσκελετικού συστήματος.

Εκπαιδευτές

– Δρ. Ottenheijm Ramon | Ιατρός

Εξειδίκευση στο Διαγνωστικό Μυοσκελετικό Υπέρηχο

– Δρ. Γαλάνης Δημήτριος | Ορθοπαιδικός Χειρούργος

Επιστημονικός Υπεύθυνος Υλοποίησης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου

– Δαούκας Σταύρος | Αθλητικός Θεραπευτής | Υπερηχογραφιστής Μυοσκελετικού

Επιστημονικός Υπεύθυνος Οργάνωσης EIQSH του Προγράμματος Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου

 

Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ

 

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, με στόχο την...

Συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. στο 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP), Παρίσι 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP) στο Παρίσι στις 29-30 Νοεμβρίου 2019 με την ενεργή συμμετοχή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.) με παρουσία...

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α) είναι ο επίσημος φορέας της Αθλητικής Θεραπείας, που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των Αθλητικών Θεραπευτών σε Πανελλαδικό επίπεδο.