Οι Σκοποί του

Ο ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με κύριο σκοπό:

  • Τη προαγωγή, αναγνώριση και κατοχύρωση του επαγγέλματος της Αθλητικής Θεραπείας, που ισοδυναμεί με την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Αθλητικού Θεραπευτή.
  • Την εκπροσώπηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Αθλητικών Θεραπευτών σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Τη παραγωγή, συγκέντρωση, και διάδοση επιστημονικής γνώσης στο αντικείμενο της Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης προς επαγγελματίες υγείας.
  • Την συμβολή στην οργάνωση και λειτουργία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Αθλητική Θεραπεία και Αποκατάσταση στην Ελλάδα.

Συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. στο 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP), Παρίσι 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP) στο Παρίσι στις 29-30 Νοεμβρίου 2019 με την ενεργή συμμετοχή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.) με παρουσία...

Ο ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. ενεργό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Θεραπείας (WFATT)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας γνωστοποιούμε την επίσημη ένταξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης ως μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Θεραπείας. https://www.wfatt.org/pastar Η...

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α) είναι ο επίσημος φορέας της Αθλητικής Θεραπείας, που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των Αθλητικών Θεραπευτών σε Πανελλαδικό επίπεδο.