Εγγραφή Νέων Μελών

Για να εγγραφείτε στον ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. και να αποκτήσετε την ιδιότητα του νέου μέλους, παρακαλούμε συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και στείλτε την με email στο info@pastar.org.gr, με θέμα «Εγγραφή Νέου Μέλους», μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αντίγραφο πτυχίου σπουδών και αναλυτικής βαθμολογίας (BSc/MSc in Athletic Therapy and Rehabilitation) για τα τακτικά μέλη 

ή επιστολή από το πανεπιστήμιο φοίτησης από τον Διευθυντή του προπτυχιακού/μεταπτυχιακού προγράμματος ή τη γραμματεία διεύθυνσης (BSc/MSc in Athletic Therapy Rehabilitation) για τα δόκιμα μέλη. Στην επιστολή θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, το καθεστώς φοίτησης (πλήρους ή μερικής) και η αναμενόμενη ημερομηνία αποφοίτησης του σπουδαστή.
β) Αντίγραφο πιστοποίησης πρώτων βοηθειών που βρίσκεται σε ισχύ.
γ) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
δ) Η καταβολή του κόστους εγγραφής (15€).
ε) Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής για τα τακτικά μέλη (35€), και για τα δόκιμα μέλη (25€).

Η αποδοχή υποψηφιότητας των μελών του Συλλόγου γίνεται ύστερα από επιμελή έρευνα των χρόνων σπουδών και της εγκυρότητας των διπλωμάτων.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4 του Καταστατικού, δικαίωμα χρήσης των τίτλων “Αθλητικός Θεραπευτής – Sports/Athletic Therapist” έχουν μόνον τα τακτικά μέλη του ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, με στόχο την...

Συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α. στο 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP), Παρίσι 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP) στο Παρίσι στις 29-30 Νοεμβρίου 2019 με την ενεργή συμμετοχή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.) με παρουσία...

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α) είναι ο επίσημος φορέας της Αθλητικής Θεραπείας, που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των Αθλητικών Θεραπευτών σε Πανελλαδικό επίπεδο.